Cartinoi.ro

Saturday, September 25, 2010

HRANA PENTRU VIATA

Milioane de oameni din întreaga lume, urmând modul de hrănire prezentat în cartea „Hrană pentru viaţă“, au constatat cu uimire că sănătatea le revine în organism doar respectând calea simplă a naturii.
În proporţie de 100% sănătatea acestora s-a îmbunătăţit vizibil, iar în 85% din cazuri au apărut vindecări spectaculoase.
Acesta este un program de îmbunătăţire a sănătăţii, un pas spre o viaţă mai productivă şi o cale sigură de reglare (în plus sau în minus) a greutăţii.
Se va constata o creştere a energiei interne şi dispariţia simptomelor unor boli.
Conform studiilor de nutriţie actuale, s-a constatat că nu contează ce ai în farfurie, ci ceea ce corpul tău poate folosi din ceea ce mănânci.
Mâncărurile trebuie digerate pentru a putea fi folosite de organism. Alimentele nedigerate sunt dificil de eliminat şi tocmai de aici rezultă o creştere a greutăţii şi a toxicităţii în corp.
Important este nu numai ce mâncaţi, dar şi când mâncaţi şi în ce combinaţii.
Reducerea greutăţii, sigură şi permanentă, este direct legată de cantitatea de energie pe care o aveţi la dispoziţie şi de folosirea eficientă a acesteia pentru a elimina reziduurile (greutatea excesivă) din corpul dumneavoastră.

Dacă aveţi probleme cu greutatea, nu există nici o îndoială că mâncarea introdusă în corp este cauza deoarece:

  • Există o întreagă categorie de substanţe care au un efect mult mai intens decât medicamentele - acestea sunt alimentele.
  • Oamenii se îmbolnăvesc, în general, din cauza alimentelor consumate sau, dimpotrivă, neconsumate.
  • Dintre factorii de mediu, biologici, de comportament, poluare şi stres care influenţează sănătatea, cel mai important este mâncarea.
  • Două dintre cele mai răspândite boli - cele de inimă şi cancerul - ar putea fi reduse spectaculos prin corectarea regimului alimentar.
  • Autosugestia este foarte importantă. Trebuie să credeţi că puteţi realiza acest program. Aveţi încredere în dumneavoastră! Puteţi să vă schimbaţi corpul şi să vă însănătoşiţi, schimbându-vă modul în care gândiţi despre el.
  • Ca să fiţi sănătos, trebuie să începeţi să credeţi că sunteţi sănătos.
  • Fiecare celulă a corpului dumneavoastră este înzestrată cu o inteligenţă incredibilă, care aşteaptă instrucţiuni pozitive.
Nu trăim pentru a mânca şi totuşi alimentaţia este foarte importantă pentru noi şi pentru calitatea vieţii noastre. Legătura dintre ceea ce mâncăm şi sănătate este directă. La fel ca şi legătura dintre fizic şi mental.
Atitudinea noastră mentală şi alimentaţia pot fi cauza multor boli. De multe ori intuim această legătură, dar preferăm totuşi să o ignorăm, pentru că este mai comod şi mai simplu să luăm o pastilă şi să ştergem disconfortul decât să schimbăm ceva în noi.
Şi chiar dacă simţim că poate nu e bine ceea ce facem, nu ne este foarte clar cum ar trebui să procedăm, mai ales când obiceiurile şi educaţia noastră ne susţin în deprinderi şi în condiţiile în care există atâtea teorii care de multe ori se contrazic.
Rezultatul este că se întâmplă să ne simţim obosiţi deşi am dormit mult, că ne simţim vlăguiţi sau lipsiţi de energie, iar acest lucru îşi are rădăcini adânci în alimentaţia noastră, un element definitoriu pentru stilul de viaţă pe care îl avem.
Ghidul fiecăruia prin viaţă ar trebui să fie simplitatea şi măsura, pentru că viaţa, în esenţa ei, este simplă, dar noi nu am făcut decât să ne îndepărtăm de ea în atâtea secole de civilizaţie. Nu trebuie decât, dând la o parte obişnuinţele, să ne aplecăm asupra noastră şi să vedem de ce anume avem nevoie cu adevărat.
Cartea „Hrană pentru viaţă“ oferă informaţii clare despre cum se petrec lucrurile în corpul nostru, care sunt procesele şi mecanismele care ne fac să ne simţim obosiţi, aparent fără motiv, sau, dimpotrivă, să ne simţim bine, plini de viaţă şi energie.
Există câteva obiective clare ale programului de nutriţie, cel mai important fiind detoxifierea. Cât de importantă este aceasta într-o societate bazată pe consum, în care nu mai contează nevoile reale, ci doar cât de mult ne putem oferi, ne dăm seama după cât de mult auzim cuvântul „boală“ în jurul nostru.
La fel de importantă este economisirea energiei de care dispunem şi sporirea ei. Starea de echilibru spre care fiecare tindem se bazează şi pe energia noastră, de gestionarea căreia suntem răspunzători. Un aspect deloc de neglijat este orientarea acestei energii. Gândurile care ne macină obsesiv ne mănâncă energia şi ne lasă descoperiţi în faţa problemelor cu care ne confruntăm.
„O viaţă echilibrată nu înseamnă să trăieşti după calendar sau după ceas“, ne spune Daniel Merath şi fiecare dintre noi simte când „măsura“ este întrecută. Nu trebuie decât să ne luăm puţin răgaz şi să ne aplecăm asupra noastră pentru a descifra mai bine semnalele pe care corpul ni le transmite. Hrană pentru viaţă este una din acele cărţi care schimbă mentalităţi şi te ajută să-ţi cunoşti propriul corp astfel încât să preîntâmpini boala sau să te vindeci cu ajutorul propriilor resurse.
„Hrană pentru viaţă“ este o carte nu doar despre o alimentaţie sănătoasă, dar mai ales despre viaţă şi esenţa ei, despre încredere, reîntoarcere la sine şi iubire.
Sfaturile de suflet vin de la un experimentat naturopat, pornesc de la străvechea înţelepciune tibetană şi se bazează pe întreaga experienţă a unui medic care s-a dedicat studierii acestor probleme. Sfatul editorului este următorul: luaţi-vă stropul de sănătate din această carte şi folosiţi-l în beneficiul corpului şi minţii dumneavoastră!


Cuprinsul cărţii „Hrană pentru viaţă”:

  • Cuvânt înainte
  • Înainte de a citi
  • Principii
  • Teorii
  • Igiena psihică
  • Ciclurile naturale ale corpului
  • Principiile alimentaţiei corecte
  • Explicaţii uluitoare
  • Exerciţii fizice
  • Meniul zilnic corect
  • Ghidul vieţii sănătoase
  • Rezumatul celor mai importante reguli de alimentaţie
  • Postul de aur
  • Cure pe bază de crudităţi
  • Reţete speciale
  • Reţete pentru sănătate
  • Uleiuri vegetale, seminţe şi sucuri

Despre autor(i):

DR. DANIEL MENRATH este specialist naturopat în oncologie (Beijing, Chungking) şi are competenţe internaţionale în biomedicină (medicina mediului, medicină de întreţinere, medicină nutriţională), medicină comportamentală (medicină psihologică, imunologie fizico-neurologică, relaxare şi control voluntar), medicină biomoleculară, medicină botanică, medicina energiei, etno-medicină, medicină homeopată. Dr. Daniel Menrath Are pregătire universitară în medicină tradiţională chineză şi asiatică, fiind absolvent al Universităţii de Medicină Tradiţională Chineză din Nanjing. A fost medic rezident în diverse spitale din China şi Tibet. După rezidenţiat, a practicat medicina în Tibet, Maroc şi India, la Sagar, Jabalpur, Poona şi Dharmasala.
„Medicul nu trebuie să aibă decât foarte rar atitudini autoritare. Un medic ajută pur şi simplu. El este lângă pacient doar pentru ai arăta calea. Şi această cale nu trebuie indicată aplicând un sistem rigid. Calea trebuie aleasă în funcţie de fiecare individ în parte. Un medic te ascultă, te observă, te învăluie cu dragostea sa şi te ajută să devii sănătos.“
Iată crezul dr. Daniel Menrath, transpus în cartea „Hrană pentru viaţă“ care îţi poate aduce multe beneficii.

Daca esti interesat sa-ti schimbi modul de viata cu ajutorul acestei carti, o poti comanda aici Hrana pentru viata.

Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement