Cartinoi.ro

Monday, August 16, 2010

ADEVARUL DESPRE FLUOR

Conceptul de fluorizare al apei si al alimentelor a aparut cu cateva decenii in urma cand unii oameni de stiinta mai inteligenti au observat ca fluorul organic in combinatie cu calciul contribuie la o mai buna sanatate a dintilor si oaselor. Exploatand acest fapt ei au decis ca mai mult fluor inseamna dinti mai sanatosi ( cu toate ca nu s-a putut dovedi acest lucru ) si au decis ca pasta de dinti si apa sa fie imbunatatie cu fluor ionic care nu este acelasi lucru cu fluorul organic si care are efecte diferite asupra sanatatii.
Coincidenta, acesti oameni de stiinta lucrau pentru marii producatori de aluminiu, a caror procese industriale produc mari cantitati de ... ati ghicit fluorura. Fluorul ionizat provine din deseuri toxice rezultate in urma productiei de aluminiu. Singurul motiv pentru care acesta este adaugat in apa si pasta de dinti este pentru a scapa producatorii de aceste deseuri toxice.
Fluorul ionic nu este acelasi lucru cu fluorul organic. Acesta din urma se gaseste in forma naturala in multe alimente dar este slab absorbit de stomac. Fluorul organic impreuna cu calciul si putin molibden formeaza calciul fluorapatit, un mineral recunoscut pentru intarirea dintilor si oaselor. Fluorul ionic nu contribuie la acest proces si in loc sa ajute el restimuleaza glandele paratiroide rezultand o crestere anormala a oaselor, calcifierea tendoanelor si ligamentelor si intrerupe procesul care genereaza energia in celule. Simptomele de otravire cu fluor sunt:
  • dinti pestriti
  • osteoporoza
  • proeminente anormale ale oaselor
  • calcifierea tendoanelor si a ligamentelor
  • oboseala cronica
Nu s-a demonstrat niciodata ca fluorul reduce aparitia cariei dentare. Numeroase studii mai ales cele sponsorizate de asociatiile pro-fluorura au intreprins un efort deosebit in a sprijini ipoteza ca fluorul este important in sanatatea dintilor. Unele din aceste studii au implicat fluorizarea surselor de apa potabila in orase intregi pentru a studia beneficiul fluorului asupra sanatatii. Rezultatele au fost ca oamenii din orasele nefluorizate au carii dentare semnificativ mai putine. Inutil sa mai spun ca aceste rezultate au fost respinse ca si "irelevante".
Beneficiul fluorului ionic vine doar pentru producatorii de aluminiu care in loc sa plateasca pentru a scapa de aceste deseuri toxice, sunt platiti pentru a le vinde.
 Flourul ionic nu este prezent in mod normal in alimente, deci el nu trebuie adaugat la dieta noastra pentru ca nu avem nevoie de el. Pentru sanatatea oaselor si a dintilor putem manca alimente bogate in calciu, dar in nici un caz nu avem nevoie sa bem apa fluoridizata sau sa folosim pasta de dinti cu fluor.
Adevarul despre fluor si nivelul mare de toxicitate al acestuia sunt rareori publicate in mass-media. Dar cum ar reactiona oamenii daca ar afla ca sunt otraviti de propriile guverne ? Cu toate acestea o emisiune de stiri locale din Melbourne, Australia a facut acest fapt public la inceputul acestei luni. Stirile au fost incepute cu acest aspect despre fluorul care ne otraveste vietile. Unul dintre cei mai mari experti ai lumii in materie de fluor a emis niste avertismente sumbre cu privire la ceea ce face fluorul cu sanatatea noastra, a copiiilor nostrii si a copiiilor nenascuti.
Va prezint materialul mai jos. Imi pare rau ca nu am gasit o traducere in limba romana. Poate se gaseste cineva sa il traduca.
CUM SA TRAIM SANATOS !

Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement