Sunday, August 28, 2011

EXCESUL DE FLUOR - UN REAL PERICOL

Posted by Irisma | Sunday, August 28, 2011 | Category: , , , , , , , |

Efectele expunerii scheletului osos la prea mult fluor sunt bine cunoscute. In anul 1930 a fost recunoscut faptul ca aportul de fluor determina cresterea osoasa excesiva fapt ce duce la dureri articulare, dureri osoase si rigiditate osoasa. Aceste simptome sunt dificil de diferentiat de artrita. Alte simptome care indica fluoridizarea scheletului in stadiu incipient sunt :
- Arsuri, intepaturi si furnicaturi la nivelul membrelor
- Slabiciune musculara
- Oboseala cronica
- Tulburari gastro-intestinale
- Reducerea apetitului si pierderea in greutate
A doua etapa clinica de fluoridizare a scheletului osos se caracterizeaza prin :
- Anchilozarea articulatiilor ( rigiditatea acestora ), durere constanta in oase, oase fragile, osteoscleroza
- Anemie
- Calcifierea tendoanelor, ligamentelor, coastelor sau pelvisului
- Osteoporoza la nivelul oaselor lungi
- Pot aparea pinteni ososi mai ales la nivelul genunchilor, coatelor si pe suprafata tibiei si a cubitusului
In cazul fluoridizarii avansate a scheletului osos ( numita si fluoroza paralizanta a scheletului ) extremitatile devin slabe, deplasarea articulatiilor devine dificila, iar vertebrele pur si simplu fuzioneaza intre ele paralizand corpul uman. Persoanele cu un risc sporit de a dezvolta probleme de sanatate din cauza fluoridizarii organismului sunt persoanele in varsta, cele cu deficit de calciu, magneziu si vitamina C, persoanele care au probleme cardiovasculare si cu rinichii.Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement