Cartinoi.ro

Tuesday, January 11, 2011

FURNICILE SI ASPARTAMUL

Ce legatura au furnicile cu aspartamul? Nici eu nu am stiut pana acum, cand niste furnici mi-au invadat apartamentul si am inceput sa caut un leac impotriva lor. Si iata ca am gasit un articol in care o femeie din America a scapat de furnici cu ajutorul...aspartamului ! Pare incredibil, dar totusi se pare ca este adevarat. Aceasta femeie a facut un amestec din aspartam cu miere de albine si l-a pus pe o farfurie. Intr-un timp foarte scurt farfuria s-a umplut de furnici, dupa cum era de asteptat. Acestea insa ... au murit !



Mai tarziu, femeia a pus o cantitate din amestecul de miere si aspartam direct pe podea, dar a fost cam socata cand a verificat mai tarziu sa vada cate furnici au mai murit. Furnicile au acoperit amestecul de aspartam cu tot ceea ce au gasit ele prin jur, probabil ca un avertisment pentru alte furnici. Femeia a fost si mai uimita sa constate ca furnicile au gasit tot felul de bucatele si betisoare cu care au acoperit aspartamul, cu toate ca ea stia ca in casa ei este o curatenie totala. Daca priviti atent la imaginea de mai jos o sa vedeti ca nu sunt prea multe furnici moarte ca si in prima imagine, semn ca furnicile ramase in viata au primit mesajul.


Concluzia pe care o putem trage este ca furnicile sunt mai inteligente decat oamenii? Multi oameni continua sa consume bauturi si sucuri pe baza de aspartam, nutra-sweet si alti indulcitori artificiali. Unii pentru ca nu cred ce efecte pot avea acesti aditivi asupra sanatatii, altii din ignoranta pentru ca nici nu stiu ce contine bautura lor. Si pe buna dreptate, daca totusi te preocupa sanatatea ta si te uiti pe eticheta unui produs alimentar, s-ar putea ca nici sa nu scrie aspartam, ci E 951. Si daca nu sti ce este, iti spui probabil ca nu poate fi ceva foarte rau, altfel nu ar fi acolo. Si unde mai pui ca cei care folosesc indulcitori chimici artificiali deoarece vor sa slabeasca, de fapt se ingrasa, pentru ca acesti aditivi alimentari iti fac pofta de carbohidrati !




Currently have 2 comments:

  1. Buna! Imi permiti sa pun pe blogul meu un link catre acest articol al tau? Este foarte interesant si vrea sa afle si cititorii mei. Blogul meu este: www.adiafe.blogspot.com

    Multumesc! Adina.

  2. Sigur ca da, cu cea mai mare placere Adina ! Am sa te adaug si eu in lista mea de bloguri. Sa ai o zi buna !


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement