Cartinoi.ro

Friday, November 19, 2010

TELINA SI CALORIILE NEGATIVE

Posted by Irisma | Friday, November 19, 2010 | Category: , , , , , |

MIT - Este nevoie de mai multe calorii pentru a manca o bucata de telina decat sunt cuprinse in telina insasi, ceea ce face ca telina sa contina "calorii negative".

O tulpina de telina contine aproximativ 6 calorii. O femeie care cantareste 68 kg, are 35 de ani si o inaltime de 1,65 cm, arde in jur de 30 calorii pe ora. Ea va manca o tulpina de telina in aproximativ 2 minute si 14 secunde, deci sub 30 de tulpini de telina pe ora, in valoare totala de 180 de calorii. Aceste valori arata ca raman inca 150 de calorii nearse. Sa mai adaugam si caloriile arse in urma digestiei si alte procese care ar fi cam 62 de calorii pe ora, dar inca mai raman 88 de calorii nearse. Concluzia : indiferent in ce fel te uiti la telina, aceasta nu rezulta in calorii negative.

Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement