Cartinoi.ro

Friday, September 3, 2010

ADEVARUL DESPRE DIABET-diabetul se vindeca

Ultimele dovezi aparute in lume in ultimii ani privind dezavantajele consumului de produse animale cat si lupta impotriva cruzimii fata de animale, au facut ca din ce in ce mai multi oameni sa aleaga dieta vegetariana. Fie ca ai renuntat deja la carne sau nu, ca ai trecut la un stil de viata sanatos si la o alimentatie echilibrata si naturala, este momentul sa ascultam ce are de spus medicul american Gabriel Cousens, medic psihiatru si terapeut de familie. El a devenit un nume foarte cunoscut in ceea ce priveste alimentatia vegetariana cruda si sustine ca acest stil de viata poate vindeca printre altele, diabetul si depresia. Dr. Cousens a fost instruit in mod traditional, el terminand Facultatea de Medicina din Columbia. " Ca student la medicina in al treilea an, am rezolvat cinci cazuri incurabile ale unor oameni care prezentau dificultati emotionale si care m-au facut sa realizez ca mintea afecteaza organismul. Apoi am intrat in psihiatrie si terapie de familie si am inteles ca un organism nesanatos afecteaza mintea. Deci totul merge in ambele directii ". Cousens a continuat si a infiintat Centrul Medical de Intinerire - Pomul Vietii, situat in Arizona, unde a dezvoltat un program de vindecare a diabetului.
Sa vedem ce a declarat el in unul din interviurile sale :

  • La nivel medical, cercetarea facuta in anul 2001 de catre Dr. Stephen Spindler, a aratat ca o restrictie calorica a dietei alimentare de 40%, a realizat cresterea numarului genelor de anti-imbatranire si anti-canceroase.Acum, cand gatesti mancare, pierzi 50% din proteine, 70-80% din minerale si vitamine si 95% din anumiti nutrienti, astfel incat, daca mananci mancare cruda, hrana vie, tu nu mai pierzi aceste substante importante si pornesti toate genele de anti-imbatranire si anti-cancer. La un nivel spiritual, atunci cand mananci alimente crude, tu mananci energia vie care vine direct din pamant. Cand mancarea este gatita tu nu mai beneficiezi de aceasta energie, iar cand mananci carne, animalul respectiv ia energia, nu tu. Mancand alimente vii, te conectezi cu planeta vie si cu energia acesteia.
  • In ceea ce priveste sanatatea, mancatorii de carne au de 4 ori mai multe sanse sa dezvolte cancer la san, cancer la prostata, diabet si mult mai multe boli cronice in general. Si daca avem in vedere doar laptele, consumatorii acestui aliment au de 3 ori mai multe sanse sa faca leucemie. In diabetul zaharat se stie ca principala cauza este zaharul, dar in acelasi timp noi stim ca carnea de orice fel inclusiv pestele, creaza de 4 ori mai multe sanse de a face diabet deoarece aceste alimente creaza rezistenta la insulina, care se numeste pre-diabet. Deci, exista toate aceste conexiuni, care sunt foarte reale si mai exista si cruzimea fata de animale, foametea in lume si implicatiile ecologice.
  • Lactatele cauzeaza leucemie de 3 ori mai mult si nu stim de ce si de 10 ori mai mult cancer pulmonar. Se pare ca in principalele proteine de lapte activeaza pur si simplu celule canceroase. Ouale au virusi si bacterii in ele cu transmitere la om, iar femeile care mananca un ou pe saptamana au de doua ori mai multe sanse de a face cancer ovarian. Cu alimente vii aveti de asemenea mai multa energie sexuala si nu mai aveti nevoie de Viagra si nu mai exista bolile care sa va infunde arterele.
  • Prima inregistrare de vindecare a diabetului zaharat a fost in 1920 si realizata de Dr. Marx Gerson, cu alimente vii. In scoala medicala diabetul este prezentat ca si boala incurabila deoarece ei nu elimina carnea, zaharul si toate celelalte. Dar in abordarea noastra, diabetul este curabil in 3 saptamani. In 53% din cazurile de diabet de tip 2 sunt dezactivate toate medicamentatiile si este vindecat, iar in diabetul de tip 1, 30% din cazuri sunt in afara oricarei medicatii si sunt vindecate. Aceasta functioneaza deoarece stimuleaza genele de anti-imbatranire si diabetul este accelerat de imbatranire. De ce este important acum? Deoarece diabetul zaharat din ziua de azi este o epidemie. Exista mai mult de 246 milioane de oameni in toata lumea cu acest diabet zaharat si o persoana moare din cauza acestei boli la fiecare 10 secunde. In America Latina ratele de diabet sunt covarsitoare.
  • Toata lumea, mai ales persoanele bolnave de diabet si de inima ar trebui sa treaca la dieta vegana cruda, dar persoanele dependente de insulina trebuie sa faca aceasta cu ajutorul unui specialist. In 40 de ani de cand fac acest lucru am intalnit o singura persoana, o doamna bolnava de diabet, care traia in apropriere de Cercul Arctic si care avea nevoie de peste o data pe saptamana. Alte 99,99% din oameni pot trece usor peste tranzitie intr-un an sau doi. Exista constitutii diferite de oameni. Acest lucru trebuie sa-l faci incet si atunci si familia si prietenii se iau dupa tine. De asemenea modul de preparare al alimentelor se face incet, nu se trece de la o extrema la alta decat intr-un centru de supraveghere. Incearca sa ajungi la 80% alimente crude incet, incet si este suficient.
  • Incercati sa mergeti pe acest drum 4 luni, renuntand intai la carnea rosie, apoi la carnea de pui, apoi peste, lapte si oua, dar doar un singur aliment la un moment dat, deoarece exista dependenta, iar aceasta stimuleaza endorfinele. Daca aveti boli de inima, cancer sau diabet este bine sa o faceti repede, sa grabiti procesul, daca nu faceti-o treptat.
  • Nu vreau sa vorbesc numai de implicatiile medicale ci si de o trezire spirituala. Astazi avem o cultura in care oamenii sunt deconectati de la Pamant si se creaza daune foarte mari ecologice. Oamenii trebuie sa se intoarca inapoi in timp si sa mearga in picioarele goale pe pamant si sa-l simta. Sa simta legatura cu natura si sa se hraneasca cu energia pamantului.
Va prezint mai jos un film realizat la clinica Dr. Gabriel Cousens in care este prezentata dieta cruda de 3 saptamani a unui grup de oameni care au plecat de acolo vindecati de diabet. Acest film este preluat de pe site-ul http://fymaaa.blogspot.com/, care i-au facut si traducere. Un site ce merita citit in fiecare zi, cu oameni care fac o treaba excelenta !



      Currently have 3 comments:

      1. Dumnezeu să binecuvânteze Doctorul Arthur moon, pentru a mă ajuta vindecarea mea diabet zaharat de tip 2. Fraților, am suferit de diabet pentru o perioadă lungă de timp, am încercat atât de multe căi de atac, dar cunoscut pare să funcționeze. Dar, am avut contact cu un medic pe bază de plante, care l-am văzut atât de mulți oameni care să ateste cu privire la modul în care au fost toate vindecat de boala lor variate și de viruși de acest medic. Așa că i-am explicat întreaga mea problemă cu el, și a promis să mă vindece. Așa că i-am dat toate beneficiile de îndoială, și iată că el a pregătit amestecul pe bază de plante, și trimite-l la mine în țara mea. Astăzi, sunt mândru să spun că sunt diabetul liber, iar nivelul meu de zahăr a fost restaurat la normal. Deci, în cazul în care sunteți acolo care suferă de diabet și alte boli sau virus, vreau să vă spun să contactați rapid: Arthur moon, pentru cura ta. e-mail lui este arthurmoon01@gmail.com sau la noi sau WhatsApp ne pot suna pe acest telefon mobil: 2348132502878

      2. Balarii, carne nu, branzeturi, nu...

      3. Estoy aquí para testificar cómo el Sr. Martins me ayudó con la TARJETA ATM en blanco para convertirse en un millonario. Él es un pirata informático maravilloso que envié por correo sobre la TARJETA del COCHE EN BLANCO. Yo estaba en dificultades financieras hasta que tengo esta tarjeta entregada a mí después de pagar por ello. La tarjeta fue enviada a mí en 24 horas y he retirar $ 400,000 ya, $ 4,000 - $ 20,000 diario. Ahora tengo mi libertad financiera, usted puede también ser rico poniéndose en contacto con él vía correo electrónico. Esta es la forma más fácil de convertirse en un millonario en pocos días. Aquí está el correo electrónico si realmente necesita UNA de esta tarjeta. (Martinshackers22@gmail.com martinshackers22@gmail.com) .... 100% REAL.


      Leave a Reply

      Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement