Saturday, June 19, 2010

SA MANCAM COLORAT

Fructele si legumele sunt esentiale intr-o dieta sanatoasa. Ele au calorii putine si sunt pline de vitamine,antioxidanti,fibre si minerale. De aceea legumele si fructele nu trebuie sa lipseasca din meniul nostru zilnic. Mananca toate culorile de legume si fructe. Cu cat sunt mai colorate cu atat sunt mai bune pentru sanatate si contin concentratii mai mari de vitamine,minerale si antioxidanti.
  • fructele si legumele verzi sunt pline de calciu,magneziu,iron,potasiu,zinc,vitamine si iti intaresc organismul si sistemul respirator. Exista o multime de verdeturi de diferite nuante,de la verde deschis pana la cel mai inchis care iti vor oferi o multitudine de beneficii prin adaugarea lor in alimentatia ta zilnica.
  • fructele sunt si ele extraordinare pentru organism. Ele sunt pline de vitamine,fibre si antioxidanti asa incat capsunele,zmeura si fructele de padure care sunt de un rosu-negricios sunt foarte bogate in antioxidanti care lupta impotriva cancerului si batranetii. Citricele ofera vitamina C ,iar merele sunt pline de fibre.
  • legumele dulci sunt deasemenea foarte importante intr-o dieta pentru ca ele sunt indulcite natural si deci acest aport de zahar natural nu face rau organismului. Dimpotriva,aceste legume dulci prin dulceata lor iti pot taia pofta de a mai manca ceva dulce. Porumbul,cartoful dulce, sfecla, morcovul sunt doar cateva din legumele dulci atat de benefice organismului uman.
CE PUII MEI MANCAM!

Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement