Cartinoi.ro

Thursday, February 11, 2010

MANANCA INTELIGENT

           Pentru a manca sanatos trebuie intai sa inveti sa mananci inteligent.Nu e important doar ce mananci ci si cum mananci.
           -mesteca incet-mesteca incet si savureaza fiecare inghititura.Suntem obisnuit sa mancam repede,sa nu mestecam bine si nici nu simtim savoarea mancarii.Invata din nou placerea de a manca.
           -nu fi stresat cand mananci-cand suntem stresati digestia este compromisa si pot aparea unele neplaceri stomacale cum ar fi colicile,gazele,etc.Renuntati sa mai mancati in timp ce conduceti masina,in timp ce munciti sau priviti la televizor.Aprinde cateva lumanari parfumate,asculta o muzica relaxanta.Este cel mai bun mod de a savura ceea ce mananci.
            -asculta-ti corpul-intreaba-te daca iti este foame cu adevarat sau poate doar iti este sete si ai rezolvat problema cu un pahar de apa.In timp ce mananci ,opreste-te din a manca inainte de a te simti satul si mananca incet pentru ca creierului ii trebuiesc cateva minute bune pentru a informa corpul ca este satul.
             -mananca devreme si des-inceperea zilei cu un mic dejun te poate ajuta in consolidarea unui bun metabolism.De asemenea,incearca sa mananci alimentele cu un continut mai ridicat de calorii ,in timpul zilei pentru a da corpului posibilitatea de a le arde in timp util.Este bine ca in loc de trei mese mari si principale sa servesti mai multe mese cu portii mult mai mici si mai sanatoase.
CE PUII MEI MANCAM!

Currently have 0 comments:


Leave a Reply

Director cool mi-am tras! Plan de Afaceri Xweb.ro - Totul intr-un singur loc! toateBlogurile.ro Trafic Site a href="http://top-siteuri.ro/images/banners/top-siteuri.gif" imageanchor="1" style="margin-left: 1em; margin-right: 1em;"> Director Web best hgh supplement